Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
gelijkenissen et différences
Archives
  • 2010
1 mai 2010

Lieze, Mehdi en Evelyne

Jacqueline: Dag iedereen, voor degenen die net nu afstemmen: we zijn in “De rode loper” en we spreken over vrije tijd op school en wat je na schooltijd doet. We zijn met twee leerlingen: Chelsy uit Turnhout en Robert uit Edingen. De laatste vraag die we jullie stellen is de volgende: Kan je tijdens je vrije tijd uitgaan ?

Chelsy: Oui, chez nous il y a beaucoup de fêtes pendant le week-end. De plus nous avons trois salles de fêtes où il y a toujours plein de boums. C'est très chouette. Il y a également pas mal de cafés à Turnhout. Donc après l'école, on va tous ensemble boire une bière.

Robert: Je hebt veel geluk want in Edingen kan je bijna niks doen. Er is alleen maar het park en je kan ook aan sport doen in de Nautisport.

Jacqueline: Tu ne fais jamais rien après l'école avec tes amis ?

Robert: Ja,natuurlijk wel, maar we moeten naar een grotere stad gaan om iets leuks te doen. Anders gaan we in de middagpauze buiten eten, maar om dat te mogen doen moet je in Edingen wonen of laatstejaars zijn. We hebben allemaal een kaart die we in het begin van het jaar krijgen waarop aangeduid wordt of we naar buiten mogen gaan, en die kaart moeten we aan de schoolpoort tonen als we naar buiten willen in de middagpauze.

Jacqueline: Merci beaucoup pour votre participation. Notre émission se termine maintenant. Ik wens jullie een goede dag en tot de volgende keer!

Publicité
Commentaires
gelijkenissen et différences
  • Un blog créé par les élèves de l'Athénée Royale d'Enghien et de la Heilig Graf Instituut à la suite de leur échange linguistique. Een weblog van de leerlingen van het Atheneum van Edingen en van het Heilig Graf Instituut na hun taaluitwisseling.
  • Accueil du blog
  • Créer un blog avec CanalBlog
Publicité
Publicité